Szolgáltatásaink:

Ezüst Platán terem:

Az újonnan felújított Ezüst Platán terem - 260 m2-ével, 40 m2-es színpadával - számos rendezvény lebonyolítására alkalmas: esküvők, színházi előadások, meetingek, koncertek, kiállítások, táncházak stb. Befogadóképessége a rendezvény típusától függően 110-240 fő. Mivel az épület mindössze 200-300 méterre található a XXII. kerületi Önkormányzattól, valamint a katolikus illetve református templomtól, különösen alkalmas esküvői rendezvények lebonyolítására. Ilyen és ehhez hasonló alkalmak esetén 180 cm-es kör- illetve sorasztalokat tudunk biztosítani, melyek elhelyezése szabadon variálható.
Rendezvényekkel és esküvőkkel kapcsolatban kérjük hívja a 06-30-261-6770-es telefonszámot.

Kisterem:

A 42 m2-es kisterem nem csak klubhelyiségként, de szakkörök, előadások, illetve születésnapi zsúrok megtartására is kiválóan alkalmas.

Kert:

Az épülethez kellemes hangulatú kerthelyiség és 400 m2-es, dísznövényekkel beültetett kert tartozik. Az épület mellett kijelölt parkolók is a rendelkezésünkre állnak.

Esküvők alkalmával, a fent leírtak mellett tudjuk még vállalni az esküvői fotózást, videofelvétel készítését, valamint a terem díszítését.

További szolgáltatásaink:

1. Virágdekoráció
2. Zene- és hangtechnika
3. Vőfély
4. Egyedi műsorok
5. Terem- és asztaldekoráció
6. Nyomdai munkák
7. Fotó- és videó rögzítés
8. Személyzet
9. Torták, sütemények

Az Ipartestület a lakosság szolgálatában!

1. Jogi tanácsadás
2. Könyvelés
3. Vízvezeték és gázszerelés
4. Villanyszerelés
5. Kőműves munkák